ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a adresat, sâmbătă, un mesaj de compasiune și solidaritate cu poporul francez, în urma atentatelor de vineri seara de la Paris.

"Cu multă durere și întristare în suflet, ne rugăm pentru victimele cumplitelor atentate teroriste de la Paris din seara zilei de 13 noiembrie 2015. Preamilostivul Dumnezeu să odihnească în pacea și iubirea Sa sufletele celor decedați, să consoleze familiile îndoliate și să dăruiască sănătate celor răniți!

Totodată, în numele Patriarhiei Române, exprimăm profunde sentimente de compasiune și solidaritate cu poporul francez greu încercat", se precizează în mesajul patriarhului Daniel, transmis de Biroul de presă al Patriarhiei Române.

Cel puţin 140 de persoane au fost ucise în urma unor atentate teroriste multiple ce au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris. În Franţa a fost decretată starea de urgenţă pe teritorul naţional.