ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patru militari români care acționează în cadrul misiunii Resolute Support din Afganistan au fost răniți joi, în jurul orei 09:00, în explozia unei mașini-capcană.

Militarii executau o misiune de patrulare terestră, la aproximativ opt kilometri sud-est de baza de la Kandahar. În urma atacului, militarilor li s-a acordat primul ajutor la fața locului și au fost transportați la spitalul din Kandahar, unde se află internați în stare stabilă.

''Militarii executau o misiune de patrulare terestră, la aproximativ opt kilometri sud-est de Baza militară de la Kandahar. În urma atacului, militarilor li s-a acordat primul ajutor la fața locului și au fost transportați la spitalul din Kandahar, unde se află internați în stare stabilă'', se precizează pe site-ul Ministerul Apărării.