ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alianţa Naţionala pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM) organizează duminică, 10 noiembrie, "Marşul Regal - Monarhia pentru viitor", eveniment care va începe, de la orele 14:00, în Piaţa Charles de Gaulle, din Bucureşti.
"Ne adunăm ca să redăm naţiunii române dreptul de a-şi alege liber forma de guvernământ. Ne adunăm ca să anunţăm începutul sfârşitului republicii toxice, impusă de tancurile sovietice în 1947 şi condusă azi de politicieni corupţi", se arată într-un comunicat al ANRM.

Majestatea Sa Regele Mihai I al României, care pe 1 noiembrie a împlinit 92 de ani, a anunţat că va amâna ceremoniile publice până pe 8 noiembrie, de ziua Sfinţilor Mihail şi Gavril, dată la care porţile Palatului Elisabeta vor fi deschise tuturor celor care vor să îi ureze “La mulţi ani!”

mars regal