Un cetățean olandez, care stătea în Cisnădie de mai bine de un an convingea băieți din familii sărace, de 12-13 ani, să întrețină relații sexuale cu el contra unor sume între 20 de lei și 100 de euro.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Bărbatul s-a mutat în Sibiu, unde trăia din ajutorul social primit de la statul olandez. Sub pretextul că îi învaţă să lucreze pe computer, îi ducea pe copii în apartamentul în care locuia cu chirie. Bărbatul suspectat de pedofilie a fost arestat preventiv sub acuzaţia de act sexual cu minor.

CITEŞTE ŞI: Cum şi-au făcut de cap pedofilii englezi în România

Acesta este unul din multele cazuri de pedofilie săvârşite de cetăţeni străini descoperite în ultimii ani de autorităţile române.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews