ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doamna Simona Niculescu, autoarea manifestului de la Băiculeşti şi omul care a câştigat în instanţă dreptul de a-i fi asfaltat drumul din sat, se vede nevoită să apeleze din nou la justiţie.

Livrare GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Pentru că Primăria Băiculeşti a refuzat să pună în aplicarea hotărârea judecătorească definitivă şi pentru că actualul "drum" este impracticabil punând siguranţa familiei în pericol, Simona Niculescu a înaintat o cerere de ordonanţă preşedinţială, în care cere instanţei să oblige "Consiliul Local în solidar cu primarul comunei Băiculești să pună la dispoziția reclamantei un SUV (4X4) cu un consum maxim de 7L/100 km, ce beneficiază de asigurare și taxe de drumuri naționale achitate, cu dotările minime de confort (căldură, etc) în termen de 5 zile de la pronunțarea instanței, până la îndeplinirea obligației de reabilitare a drumului conform prevederilor legale (recepția drumului)".

Dacă Primăria sau Consiliul Local Băiculeşti nu deţine un astfel de vehicul, instanţa "va obliga reclamanții să închirieze un autovehicul corespunzător (pe site-urile internet consultate de către reclamantă închirierea zilnică unui astfel de autovehicul variază între 60 și 100 euro/zi de închiriere), în termen de 5 zile de la pronunțarea instanței, punându-l de îndată la dispoziția reclamantei."

Dacă nu va respecta nici această decizia, Primăria Băiculeşti va fi obligată să plătească o penalizare de 1000 de lei/zi în favoarea Simonei Niculescu.