ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Opt percheziții au loc, joi dimineață, în județul Ilfov, la domiciliile mai multor persoane suspectate de comiterea unor furturi din locuințe, după ce două dintre acestea au fost prinse în flagrant, informează Agerpres.

Livrare gratuita in 24 de ore!

"În această dimineață, două dintre persoanele vizate au fost prinse în flagrant, imediat după ce au sustras bunuri din trei locuințe și anexe din județul Ilfov. Prejudiciul în acest caz a fost recuperat în totalitate. Prejudiciul creat prin întreaga activitate infracțională estimat până în acest moment este de 500.000 de lei", potrivit unui comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB).

Perchezițiile sunt efectuate în cadrul unor dosare penale instrumentate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ilfov și vizează șase persoane bănuite de săvârșirea mai multor furturi din locuințe, tăinuirea și comercializarea bunurilor provenite din infracțiuni.