ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De dimineaţă aflăm şi de ce era Ponta livid în ultimul interviu la Radu Tudor.

Ce a păţit PNL-ul cu DNA este parfum faţă de masacrul la care va fi supus PSD-ul. Bine, la ei este şi material mai mult. În noile condiţii, pare benefic faptul că şi dementul beţiv a avut dreptul la numirea unui şef de parchet conform contractului de coabitare şi concubinaj. Elementele care apar acum în anchete sunt cunoscute de ani şi ani şi derbedeul de la Cotroceni le-a păstrat pentru războiul final. Pare că Antonescu a fost lămurit să ia distanţă repejor faţă de duhoarea din jurul lui Ilie Sârbu ca să nu i se ofilească şi lui petalele. Figura relaxată din interviul cu Ciutacu şi Stan versus rigor mortis al lui Ponta de aseară poate constitui o pildă ilustrativă pentru expresia "să pui liniştit capul pe pernă".

Eu cred că nici Băsescu nu va scăpa până la urmă, dar este uluitor câtă putere a putut acapara jivina mutantă. Iar DNA-ul, chiar dacă în ultimele luni nu pare să mai fi făcut arestări fără probe, rămâne aceeaşi instituţie abjectă care lucrează în genunchi pentru licuriciul mai mare. Problema desfiinţării acestei creaţii artificiale a etilicei şi reevaluatei semnatare în alb rămâne de actualitate.

FOTO: http://www.evz.ro