ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 100 de oameni sunt blocaţi de cateva ore pe Aeroportul Otopeni. Ei ar fi trebuit sa ajungă la Londra cu o cursă Blue Air, însă aceasta are o întarziere foarte mare.

Oamenii sunt nemulţumiţi şi pentru ca reprezentanţii companiei aeriene nu le-au oferit informaţii.

"Când am ajuns să punem bagajele, ni s-a spus că la ora 08.30 se pot lua bagajele. Nu ni s-a spus de ce. Noi la 7.30 trebuia să avem plecarea. De atunci stăm în aeroport. Ni s-a spus că aeroportul din Anglia este închis şi nu se poate ateriza. La ora 11 ni s-a spus că avionul se duce mai întâi la Bacău şi apoi ajunge aici", a explicat Constantin Baldau, unul dintre pasagerii cursei de Londra, la Romania TV.

La solicitarea postului TV, Florentina Tatu, PR la Blue Air, a explicat ca, într-adevăr, cursa Bucureşti - Londra are o intârziere de şapte ore.

"Din păcate, în perioada iernii, ca orice companie aeriană avem probleme din cauza ceţii sau a zăpezii. Este o problemă pe care noi nu o putem controla. Este adevărat că din cauza unei curse, care a avut probleme vineri din cauza ceţii, s-a decalat tot programul de operare şi, din păcate, cursa de Londra este cea afectată. Cursa de Londra are o întârziere de 7 ore, iar a doua cursă afectată cu două ore şi 15 minute de întârziere este Bucureşti- Catania şi retur."

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews