ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 1000 de tineri din Mitropolia Moldovei și Bucovinei, dar și din alte eparhii, vor participa, în perioada 22-25 iulie 2018, la tabăra din localitatea Nemțișor. Evenimentul, ajuns la cea de-a IX-a ediție, este organizat de Arhiepiscopia Iașilor și va cuprinde activități dedicate Anului Centenar.
 
Coordonatorul taberei, părintele Ioan Puiu, subliniază că prin intermediul taberei de la Nemțișor „tinerii vor vedea ce mai este valoros astăzi, ce a fost valoare dintotdeauna și cum pot ei să rămână uniți”. „Ca invitat îl așteptăm pe părintele Adrian Sorin Mihalache, profesor la facultatea de Teologie din Iași, care va vorbi despre valorile care unesc un neam”, a anunțat părintele Ioan Puiu pentru Radio Trinitas.
 
Tinerii participanți au vârste cuprinse între 14 și 31 de ani. Cei prezenți vor avea posibilitatea să participe la ateliere sportive și religioase. În ziua de 24 iulie, Mitropolitul Teofan al Moldovei și Bucovinei va oficia Sfânta Liturghie la Nemțișor.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews