ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Staţiunile Băile Olăneşti şi Călimăneşti, ca şi alte zece localităţi din judeţul Vâlcea sunt afectate de lipsa alimentării cu energie electrică, informează Mediafax.

Astfel, peste 10 000 de oameni stau în beznă de peste 24 ore în cele două staţiuni, compania CEZ (Republica Cehă) fiind responsabilă de reţeaua de alimentare cu curent electric respectivelor localităţi.

Conform unui comunicat al operatorului ceh, echipele de intervenţie se află pe teren, pentru remedierea defecţiunii. În afară de cele două staţiuni, alte opt localităţi din judeţul Vâlcea nu au alimentare cu energie electrică luni seară. Astfel, este vorba despre Berislăveşti, Sălătrucel, Băbeni, Muereasca, Runcu, Frânceşti, Goleşti şi Malaia, în total, 5.660 consumatori din cele zece localităţi fiind afectaţi.

Astfel, în total peste 15.000 de oameni sunt pe întuneric din cauza defecţiunilor apărute în reţeaua de distribuţie a companiei CEZ.