ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Inundaţiile din sud-estul Indiei au ucis cel puţin 50 de persoane, o regiune deja afectată în urmă cu două săptămâni de cel mai violent ciclon care s-a abătut asupra ţării în ultimii 14 ani, Phailin, iar peste 70.000 de persoane au fost evacuate.

Statele Orissa şi Andhra Pradesh sunt cele mai afectate, dar mii de sate au fost înghiţite de ape în treizeci de districte.

Autoritățile au venit în ajutorul sinistraților cu bărci și elicoptere, dar prognozele meteo au anunțat alte ploi pentru încă cel puțin o zi.

În vara anului trecut, aproximativ un milion de oameni au fost forțați să-și părăsească locuințele, iar peste 2.000 de sate au fost lovite de inundații, în zona de nord-est. În statul Uttarakhand, de la poalele muntilor Himalaya, peste 600 de persoane și-au pierdut viața, în 2012, din cauza inundațiilor.