Peste 90 la sută dintre elevii bucureşteni au fost înscrişi, până luni, la ora de Religie, anunţă romanialibera.ro.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

"Vorbim despre 170.315 elevi înscrişi din totalul celor 188.000 eligibili pentru studiul acestei discipline, adică 90,02 la sută", a spus inspectorul general şcolar al Capitalei, Constantin Trăistaru.

Mai sunt cereri de validat şi probabil că ponderea celor care vor să continue studierea Religiei va fi de 91 la sută.

La nivel naţional, în învăţământul preuniversitar sunt 3.095.000 de elevi, dintre care 2.359.880 sunt eligibili pentru studiul Religiei, restul fiind cei din grădiniţe, şcoala postliceală şi formele de învăţământ seral sau fără frecvenţă. Aproape 90 la sută din cei 2.366.086 de elevi au depus cereri pentru a putea participa la ora de Religie.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews