ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Policlinica de la sediul Institutului Național de Endocrinologie C.I. Parhon a fost redeschisă luni, în urma finalizării lucrărilor de consolidare, modernizare, recompartimentare, mansardare și reconfigurare ale spațiilor acestui corp de clădire.

[p] NU hrani cancerul! Alimentatia este aliatul tau - Cărţile pe care le cauţi

În structura policlinicii sunt cuprinse cabinete de endocrinologie, cardiologie, ginecologie, oftalmologie, imagistică și andrologie, care vor asigura servicii medicale specifice ambulatoriului spitalului, potrivit Agerpres.

"Sunt bucuros că s-a reușit finalizarea acesteia, reabilitarea și modernizarea dând o față decentă ambulatoriului și cred că va conta foarte mult și pentru degajarea spitalului. De foarte multe ori cauzele aglomerării erau și din cauză că policlinica nu funcționa la nivelul la care trebuia să funcționeze. Iată că acum lucrurile sunt în ordine. Centrul de genetică va fi gata undeva până la finalul anului. Ne luăm angajamentul că în septembrie este gata", a declarat ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, prezent la deschiderea policlinicii.