ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția egipteană a anunțat că două bombe artizanale de mici dimensiuni au explodat, vineri, în centrul capitalei, Cairo, pe un pod din cartierul Guizeh, în apropierea unui sediu de poliție. Patru polițiști au fost răniți și alți 6 oameni au fost duși la spital.

În Egipt are loc un val de atentate revendicate de grupările radicale, după arestarea și demiterea președintelui islamist Mohamed Morsi, de către armata egipteană, la data de 3 iulie. Tot atunci, armata a intervenit în forță împotriva susținătorilor președintelui, care au manifestat la Cairo.

Manifestanții revoltați care fac parte din grupurile radicale atacă, în principal, poliția egipteană și armata, acuzate de către aceștia că participă la acțiuni, în urma cărora sunt uciși și arestați susținătorii fostului președinte.