ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luni, la Budapesta, Naţionala de polo a României s-a impus în fața Georgiei, cu scorul de 11-6, în primul meci din grupa A la Campionatul European.

Marcatorii tricolori au fost C. Radu 3 goluri, Negrean 3, Diaconu 2, Matei 1, Gheorghe 1, Creţu 1, scorul pe reprize fiind 3-4, 3-1, 2-0 şi 3-1 .

Tot luni, în primul meci al zilei, Croaţia a învins Germania, cu scorul de 10-5, în celelalte partide urmând a se disputa meciurile dintre Franţa-Serbia, Muntenegru-Grecia, Italia-Rusia şi Spania-Ungaria.

Grupa A este format din echipele României, Muntenegrului, Italiei, Greciei, Rusiei şi Georgiei iar in Grupa B vor evolua Serbia, Ungaria, Germania, Franţa, Croaţia şi Spania.
Tricolorii vor avea în continuare următorul program: cu Italia (marţi), cu Muntenegru (joi), cu Grecia (sâmbătă), cu Rusia (21 iulie).