ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că urmează să aibă o întâlnire cu directorul general interimar al TVR, Stelian Tănase, pentru a discuta despre situaţia financiară extrem de gravă a Televiziunii Române.

"Am discutat despre situaţia juridică a Televiziuni Române, o să mă văd cu domnul Tănase, are nevoie de un Consiliu de administraţie şi de o strategie pentru acest an pentru că, după cum ştiţi, situaţia financiară este extrem, extrem de gravă", a precizat Ponta după întâlnirea cu liderii coaliţiei de guvernare.

Stelian Tănase, directorul general interimar al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), a declarat, pe 5 martie, că a cerut "la cele mai înalte niveluri amnistia fiscală", în condiţiile în care TVR are datorii la bugetul de stat de 543,7 milioane de lei (122 de milioane de euro).

"Noi am cerut la cele mai înalte niveluri ca să fim iertaţi de ea. Asta se poate face o singură dată", a spus Stelian Tănase. El a mai spus că acest lucru este posibil numai cu avizul Comisiei Europene. "Dar trebuie să facem acest lucru pentru că sunt datorii cumulate, unele, repet, consecinţa unor decizii care s-au luat la acea vreme", a spus Stelian Tănase.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews