ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că nu a discutat cu directorul TVR, Stelian Tănase, de când acesta a fost ales în funcţie, liderul PSD, adăugând că nu a călcat în TVR, în timp ce liberalul Klaus Iohannis a fost acolo şi de două ori într-o săptămână.
"Nu am discutat niciodată cu domnul Stelian Tănase de la momentul în care a fost numit de Parlament. Atunci era bun PSD că l-a votat, de atunci nu am discutat niciodată cu domnia sa, că se supune Parlamentului, nu Guvernului. Cu mine a discutat despre situaţia financiară,care este dezastruoasă şi care se înrăutăţeşte pe zi ce trece", a afirmat Ponta.

Premierul a spus că nu a călcat la TVR de când este Stelian Tănase în funcţie.
"Eu nu am călcat la TVR de când este domnul Tănase preşedinte-director general. Mi se pare normal să meargă şi domnul Băsescu şi domnul Iohannis şi toată lumea. Eu nu am fost, deci nu ştiu cum folosesc TVR. Eu cred că problema principală este că televiziunea publică are nevoie de o regândire: 2.500 de salariaţi, 800 milioane datorii, aduci oameni din afară, nu-i foloseşti pe cei din interiror, pe cei din interior îi plăteşti cu 300 euro, pe cei din afară cu 3.000 de euro", a mai spus Ponta.

El a arătat că Tănase i-a promis că face curăţenie la TVR, dar sunt mai multe datorii de când a venit acesta acolo.
"Problema rămâne că din bani publici se realizează un serviciu de proastă calitate, în schimb avem scandaluri. Cineva tot va trebui să facă curăţenie acolo, eu speram că va fi domnul Tănase, aşa mi-a promis. Aşa curăţenie că au mai multe datorii decând a venit domnul Tănase", a mai spus Ponta.

Victor Ponta spune are o mare dezamăgire faţă de persoana lui Stelian Tănase, arătând că "se pare că valoarea personală nu are legătură cu caracterul". "Strict personal am o mare dezamăgire faţă de personana domnului Tănase, pe care nu l-am deranjat nici măcar cu un telefon (...)", a spus premierul.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews