ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta pare să se afle într-o cursă contra cronometru de spus cât mai multe lucruri revoltătoare, ciudate şi stranii în unitatea de timp dată. După anunţul de acum o lună, că după alegerile prezidenţiale de la finalul acestui an se va retrage din viaţa politică, a urmat o sumedenie de alte declaraţii de aceeaşi factură.

Acum câteva săptămâni, a anunţat că se mută în clădirea Ministerului Apărării Naţionale. În ultimele zile, şeful Guvernului pare a fi în vervă. Primind Naţionala de polo a ţării la Palatul Victoria, a glumit, afirmând că va purta la inundaţii costumul de polo primit.

citeşte tot aici

Pe Elena Udrea a făcut-o paraşutistă, şefului statului i-a scandat "Băsescu la brutărie!", cu un miting electoral cât un stadion scandând: "Băsescu la puşcărie!". Ieri, aflat în campanie pentru euroalegeri la Craiova (unde este o fabrică de avioane militare), Victor Ponta i-a linişţit pe localnici, spunându-le că va fi război, deci vor avea contracte. Dar aceasta nu a fost singura declaraţie scandaloasă de sâmbătă.