Poşta Română începe de astăzi să distribuie paşapoarte la domiciliul persoanelor fizice care solicită acest lucru. Livrarea se va face contra cost.

[P] Razboiul sfarsitului lumii - Mario Vargas Llosa - comanda online

Poşta Română va îndeplini acest serviciu în urma câştigării unui contract cu Direcţia Generală de Paşapoarte în valoare de 495.000 de lei, care prevede între 22.500 şi 45.000 de livrări, informeăză Agerpres.

Potrivit acordului-cadru, valabil doi ani, fiecare expediţie va fi asigurată, în proporţie de 100%, cu suma de 300 de lei.

Poşta Română va pune la dispoziţia destinatarului o metodă de verificare online a stadiului expedierii şi va trimite un mesaj telefonic cu data livrării.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews