Premieră mondială la Arad. Aici a avut loc prima tranzacţie totală în monedă virtuală.Doi arădeni au făcut o tranzacţie imo­bi­liară inedită. Unul a vândut o casă, celălalt a cumpărat-o. Ce a fost ieşit din comun a fost fap­tul că tranzacţia a fost reali­zată într-o monedă virtuală, M Coin.


Urban Turnsek, global marketing director al companiei care a efectuat tranzacţia ne-a explicat:


„Ce se întâmplă aici, la Arad, reprezintă un moment is­toric. Este prima dată când are loc o tranzacţie imobiliară în mo­neda M Coin. Vorbim despre o tranzacţie completă, pentru că în alte ocazii s-a folosit mo­neda virtuală, însă cumpărătorul a primit şi bani cash. De data aceasta, tranzacţie este ex­clu­siv în această monedă. De ase­menea se poate remarca fap­tul că, de obicei, primele ast­fel de tranzacţii au ca obiect pro­duse de genul o gumă de meste­cat, o pizza sau un ziar, de data aceasta vorbim nici mai mult nici mai puţin decât de o casă”.


 Tranzacţia a fost realizată în schimbul sumei de 55.000 de M Coin. Acestea ar reprezenta, la acest moment, contravaloarea a aproximativ 20.000 de euro. Obiectul tranzacţiei l-a făcut o casă din Cartierul Verde din Arad.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews