ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doliu în presa locală! Jurnalistul constănțean Lucian Cristea s-a stins din viață, transmite Ziua de Constanța.
 
Mihai Lupu, președintele CJ Constanța a postat un mesaj de condoleanțe:

„Un bun prieten și un jurnalist constănțean deosebit de apreciat, #LucianCristea, s-a stins din viață astazi. Un gol imens va rămâne în urma lui, gol pe care cu greu îl vom acoperi. Munca sa va rămâne un model pentru toți cei care vor continua lupta pentru adevăr și justiție.

Îi mulțumesc pentru toate opiniile valoroase pe care le-a exprimat și sunt convins că va fi amintit întotdeauna cu respect și admirație pentru contribuția sa la jurnalismul românesc. Sincere condoleanțe față de familia și prietenii săi, care trec printr-o perioadă dificilă și îndurerată.
 
Sper că vor găsi puterea și înțelegerea de care au nevoie pentru a face față acestei grele pierderi.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Mihai Lupu.
 
Ar putea fi o imagine alb-negru cu 1 persoană și barbă
 
Lucian Cristea și-a început cariera în urmă cu peste 25 de ani, ca și corespondent local al cotidianului „Tineretul liber”. Considerat unul dintre „dinozaurii” presei locale și nu numai, Lucian Cristea și-a continuat activitatea la România Liberă, însă și-a pus amprenta și la alte publicații, de-a lungul anilor, precum  „Dobrogea nouă”/ suplimentul „Litoral”, „Tineretul liber”, „România liberă”, „Evenimentul zilei”, „Cuget liber”, „Independentul”, „Telegraf”, informează Replica Online.