ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, va primi titlul de Doctor Honorius Causa al Universităţii "Ştefan cel Mare" din Suceava.

[p] LIBRARIE.NET - Cartile pe care le cauti

Rectorul instituţiei, prof.dr.ing. Valentin Popa, a anunţat că şeful statului moldovean îşi va primi titlul în luna aprilie, atunci când acesta se va afla în vizită oficială în România.

"Ultimele detalii care ne-au venit de la Preşedinţia Republicii Moldova sunt pe timpul vizitei de răspuns a preşedintelui Republicii Moldova în România, care, de principiu, ar trebui să aibă loc în luna aprilie. Serviciile de Protocol ale celor două Preşedinţii vor trebui să stabilească şi data în funcţie de agenda celor doi preşedinţi şi programul vizitei", a spus Popa, conform Mediafax.

Rectorul a mai precizat că acordarea acestui titlu a fost decisă încă de acum doi ani, la propunerea Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, în semn de apreciere pentru meritele lui Timofti în aprofundarea relaţiilor româno-moldovene.