ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prima ediţie a Fresh Jazz Fest, festival dedicat tinerilor interpreţi şi formaţiilor premiate la concursuri naţionale şi internaţionale de jazz, se va desfăşura, în perioada 22-24 octombrie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, informează organizatorii într-un comunicat.

În cele trei zile ale evenimentului vor urca pe scenă tineri laureaţi ai unor concursuri naţionale şi internaţionale de profil,”o nouă generaţie de interpreţi/muzicieni/creatori’, pe care organizatorii - Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti şi Fundaţia Muzza - doresc să-i stimuleze şi promoveze.

“Cu siguranţă recitalurile vor evidenţia calităţile interpretative individuale şi de grup, spiritul creator al tinerilor artişti aceştia interpretând atât piese din repertoriul clasic de gen, cât şi teme-compoziţii proprii”, se arată în  comunicat.
Iniţiatorul proiectului este muzicianul Alexandru Şipa care va asigura şi prezentarea concertelor în cele trei zile alături de Anca Romeci.

Biletele de intrare pot fi achiziţionate la preţul de 10 lei.