ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Autoritățile din Paris au anunțat că toate muzeele, bibliotecile, instituțiile de învățământ și piețele alimentare vor rămâne închise sâmbătă, după seria de atentate teroriste comise vineri noaptea în capitala franceză și soldate cu 127 de morți și peste 180 de răniți, dintre care 80 se află în stare gravă, transmite Agerpres.

„Școlile, muzeele, bibliotecile, sălile de gimnastică, piscinele și piețele alimentare vor rămâne toate închise”, a scris primăria Parisului pe Twitter.

Spitalele din capitala franceză au activat așa-numitul „plan alb, ce presupune stare de urgență la toate obiectivele de sănătate publică.

Ministerul Educației francez a anunțat pe rețelele de socializare online că toate excursiile școlare din acest weekend au fost anulate, iar toate universitățile din zona Parisului vor rămâne închise sâmbătă.

Companiile aeriene germane Lufthansa și Germanwings au anunțat că toate zborurile spre Paris se vor desfășura sâmbătă „potrivit programării”.