ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Principele Nicolae va pedala o mie kilometri, timp de 11 zile, din 23 aprilie până în 3 mai, de la Sighetu Marmației până la Constanța, cu scop umanitar.

[p] LIBRARIE.NET – Cărţile pe care le cauţi

"O să merg eu cu bicicleta, de la Sighetu Marmației până la Constanța. Nu știu de ce am ales să fac asta. Este cam mult, peste o mie de kilometri în total, dar va fi o mare plăcere să fac asta. Fac asta ca să strâng bani pentru Asociația Curtea Veche, o asociație despre educație și copii. (...) În total 11 zile. Va începe de la Sighetu Marmației, pe 23 aprilie, până pe 3 mai, când ajungem la Constanța", a spus, miercuri, Principele Nicolae, într-o conferință de presă la Sibiu, transmite Agerpres.

El a explicat că va face patru zile pauză, în timpul turului pe bicicletă, din care o zi la Sibiu, alta la București și două la Constanța.

"O să revin la sfârșitul lui aprilie, cu un proiect pentru Asociația Curtea Veche, unde o să opresc aici, pe tur pe bicicletă, care va începe din Sighetu Marmației, până la Constanța și o etapă o să fie la Sibiu, unde o să opresc pentru o zi. (...) Cred că va fi o mare oportunitate pentru comunitatea de cicliști, este un mediu care trebuie să fie promovat mult mai mult prin țară și prin tineri", a mai adăugat Principele Nicolae.

Principele Nicolae s-a întâlnit miercuri, la Sibiu, cu viceprimarul cu atribuții de primar, Astrid Fodor și cu prefectul Ovidiu Sitterli