ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Principesa moștenitoare Margareta și principele Radu au participat, în cadrul vizitei desfășurate în perioada 25 - 29 mai în Iordania, la deschiderea oficială a celui de-al V-lea Congres de Medicină și Farmacie România-Iordania, desfășurat sub Înaltul Patronaj al principesei Muna al Hussein, mama suveranului Hașemit, conform Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă al Casei Regale transmis vineri, la congres au mai luat parte ministrul iordanian al Sănătății, Ali Hiasat, secretarul de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat, ambasadorul României la Amman, Bogdan Filip, și numeroși profesori și medici din România.

Principesa Margareta și principele Radu s-au recules la mormântul Regelui Hussein, au vizitat Marea Moartă și s-au întâlnit cu reprezentanți ai societății civile și cu membri ai Familiei Regale Hașemite.Pe data de 25 mai, Regatul Hașemit a sărbătorit Ziua Națională, ziua independenței, pe 24 mai a început vizita, în Iordania, a papei Francisc, venit să se roage pentru pace și bună înțelegere la Locurile Sfinte, și pe 26 mai a început vizita capilor Bisericii Ortodoxe din Rusia, Georgia, Bulgaria, România, Serbia și Finlanda, veniți pe Valea Iordanului spre a ridica rugăciuni comune pentru pace.