ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prinţul Charles este un fan al României. Al României profunde, autentice, cea care în genere, nu este prezentă la televizor. Care, îşi aşteaptă smerită rândul, după manelişti, piţipoance şi fotbalişti.

Prinţul Charles: “Românii? Ne pot învăţa câteva lucruri”


Într-un interviu acordat Ştirilor ProTV, moştenitorul tronului regatului Marii Britanii, a declarat că România are peisaje fenomenale şi o biodiversitate uimitoare.

"Este minunat ca în România aveţi foarte multe ferme de mici dimensiuni. Iar felul în care se cultivă pământul a creat niste peisaje fenomenale şi o biodiversitate uimitoare. Pajiştile cu flori sălbatice sunt absolut unice, nu doar în Europa, ci în toată lumea. Nu mai există aşa ceva în altă parte. Peisajele extraordinare cu păşuni, pajişti şi păduri", a declarat Prinţul Charles.

Maiestatea Sa a povestit cum a venit în România, cu 16 ani în urmă şi unde s-a oprit: "Vin de 16 ani aici. În aceşti ani am fost şi în alte părţi ale României. Maramureşul e minunat... Aş vrea să mă întorc la un moment dat. Îmi aduc aminte şi de Bucovina... Asta e magic în legătură cu România... Şi Horezu... Dar pe atunci era aproape imposibil să găseşti cazare. Stăteam în mânăstiri, practic am dormit pe podea", a spus Charles.