ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prinţul Charles al Marii Britanii, moştenitorul coroanei britanice, a sosit marţi după-amiază în România, pe Aeroportul Internaţional "Transilvania", din Târgu Mureş, cu un avion privat, fiind preluat de SPP. Prinţul Charles a petrecut câteva ore în satul braşovean Viscri, mergând la locuinţa pe care o are în localitate şi discutând cu un arhitect despre lucrări la aceasta, întrucât intenţionează să o extindă.

Moştenitorul coroanei britanice a fost întâmpinat de săteni şi de oficialităţile locale, după care a mers la locuinţa sa, el plecând din Viscri în jurul orei 18.30.

"A fost întâmpinat aşa cum se cuvine, cum este întâmpinat de fiecare dată. Apoi a dorit să discute cu arhitectul despre lucrările la locuinţă pentru că are în vedere extinderea acesteia. A petrecut câteva ore la Viscri, apoi a plecat", a declarat Caroline Fernolend, vicepreşedinte al Fundaţiei "Mihai Eminescu Trust".

Prinţul Charles a ajuns marţi seară în localitatea covăsneană Micloşoara, din zona Baraolt, unde este găzduit de familia contelui Kalnoky Tibor, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit unor surse locale, Prinţul Charles a ajuns la Micloşoara în jurul orei 20.00 şi va înnopta la reşedinţa contelui Kalnoky Tibor, iar miercuri, cel mai probabil, va vizita şi satul Valea Zălanului, din judeţul Covasna, unde el deţine mai multe proprietăţi, una dintre acestea fiind o casă veche de peste o sută de ani, care a fost complet renovată.