ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Privatizarea CFR Marfă a eşuat, după ce părţile nu au ajuns la niciun acord, au declarat, luni, surse din Ministerul Transporturilor, citate de Agerpres.

Potrivit surselor citate, Comisia de privatizare a chemat luni la discuţii reprezentanţii GFR pentru a le comunica faptul că nu-i pot invita la finalizarea tranzacţiei, întrucât nu au fost îndeplinite condiţiile suspensive.

Potrivit hotărârii de Guvern privind privatizarea CFR Marfă, termenul pentru finalizarea procesului expiră luni, nefiind prelungit de către Guvern.

Grup Feroviar Român (GFR) a cerut duminică Ministerului Transporturilor să facă public contractul pentru vânzarea pachetului majoritar de acţiuni la CFR Marfă, solicitând totodată implicarea directă a ministrului de resort, Ramona Mănescu, în vederea evitării unui eşec al privatizării.

Privatizarea CFR Marfă va fi reluată de la zero, cel mai probabil, începând de mâine, au declarat surse din Ministerul Transporturilor.