Privatizarea CFR Marfă a eşuat, după ce părţile nu au ajuns la niciun acord, au declarat, luni, surse din Ministerul Transporturilor, citate de Agerpres.

Potrivit surselor citate, Comisia de privatizare a chemat luni la discuţii reprezentanţii GFR pentru a le comunica faptul că nu-i pot invita la finalizarea tranzacţiei, întrucât nu au fost îndeplinite condiţiile suspensive.

Potrivit hotărârii de Guvern privind privatizarea CFR Marfă, termenul pentru finalizarea procesului expiră luni, nefiind prelungit de către Guvern.

Grup Feroviar Român (GFR) a cerut duminică Ministerului Transporturilor să facă public contractul pentru vânzarea pachetului majoritar de acţiuni la CFR Marfă, solicitând totodată implicarea directă a ministrului de resort, Ramona Mănescu, în vederea evitării unui eşec al privatizării.

Privatizarea CFR Marfă va fi reluată de la zero, cel mai probabil, începând de mâine, au declarat surse din Ministerul Transporturilor.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.