Cei de la ARMA au realizat profilul telespectatorilor posturilor de ştiri din România, iar din această anchetă a rezultat că cei care urmăresc televiziunea cu cele mai mari audienţe, Antena 3, sunt în majoritate femei, au peste 55 de ani şi cel mult studii medii.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Potrivit sursei citate, în funcţie de vârstă, telespectatorii Antena au, în proporţie de 43,8% peste 65 de ani, iar 31,5% au vârste cuprinse între 55 şi 64 de ani. Rezultă astfel că majoritatea covârşitoare a celor care urmăresc emisiunile postului Intact sunt bătrânii.

Acest lucru vine să explice discrepanţele enorme de la capitolul audienţe, acolo unde Antena 3 stă excelent la capitolele "naţional" şi "urban", însă unde pierde mult la cel mai important segment, cel al publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

Telespectatorii Antena 3 sunt în majoritate femei, în procent de 58,7%, iar 64% dintre aceştia au cel mult studii medii.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews