ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri, în regiunile sudice şi estice valorile termice diurne se vor încadra în limitele specifice acestei date calendaristice, cerul va fi mai mult noros şi, mai ales în cursul zilei, va ploua sau va burniţa, în general slab, în Oltenia, local în Muntenia şi izolat în Moldova, Dobrogea şi sudul Banatului. În restul teritoriului vremea se va menţine uşor mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă, înnorările vor fi temporare, iar condiţiile de ploaie destul de reduse.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Îndeosebi spre sfârşitul intervalului, în zonele joase, pe arii restrânse se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în Moldova şi 17 grade în Dealurile de Vest. Minimele termice, uşor mai ridicate decât mediile climatologice la nivelul întregii ţări, se vor situa, în general, între 0 şi 8 grade.

BUCUREŞTI

Valorile termice diurne vor caracteriza o vreme normală pentru această dată, în timp ce minimele nocturne se vor situa uşor peste mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi mai mult noros şi, îndeosebi în prima parte a zilei, trecător va mai ploua slab sau va burniţa, iar vântul va mai avea unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 5...6 grade.

LA MUNTE

În Munţii Banatului şi în Carpaţilor Meridionali, cerul va fi mai mult noros şi mai ales în cursul zilei va mai ploua, în general slab. În restul zonelor montane, înnorările vor fi temporare, iar ploi vor fi posibile izolat. Vântul va sufla slab şi moderat. Îndeosebi spre sfârşitul intervalului, pe văi şi în depresiuni, pe arii restrânse va fi ceaţă. Valorile termice nu vor avea variaţii semnificative faţă de intervalul precedent.