ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Câteva zeci de persoane au protestat, sâmbătă, în faţa Guvernului, solicitând demisia premierului Victor Ponta.

Protestatarii au ocupat zona din faţa Muzeului Antipa şi au afişat bannere pe care se putea citi "Ponta, demisia!" "Demisia Guvernului" sau "Ruşine Antena 3".

Acţiunea de protest a fost anunţată si promovată pe site-urile de socializare.

"In calitate de cetateni ai Romaniei, dorim sa protestam pasnic impotriva actiunilor intreprinse de guvernul Romaniei care ataca statul de drept al tarii si care ameninta aliantele strategice existente (NATO, UE), prin sfidarea si ignorarea lor.

Consideram ca prin actiunile intreprinse in ultima perioada, acest guvern, in frunte cu premierul sau, s-a discreditat complet, aratand exact masura incompetentei sale. In plus, absenta ridicola a premierului de la intalnirea cu emisarul SUA in comparatie cu implicarea sa excesiva in cazul vizitei reprezenantului Chinei ne arata ca in momentul de fata, sunt prioritizate alte aliante geostrategice decat cele pe care le-a dorit poporul roman", au scris iniţiatorii protestului pe Facebook.