ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Circulaţia va fi restricţionată miercuri, de la ora 16:30, în centrul Capitalei, pentru marşul de protest al studenţilor, pe traseul Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Bulevardul Dacia, iar în timpul mitingului din faţa sediului Ministerului Educaţiei, traficul va fi oprit pe strada General Berthelot, informează Mediafax.

Participanţii la miting se vor aduna în Piaţa Victoriei, în prelungirea Parcului Kiseleff dintre Bulevardul Aviatorilor şi Şoseaua Kiseleff, de la ora 15:00 şi vor protesta aproximativ o oră.

Protestatarii vor pleca, în jurul orei 16:30, în marş din Piaţa Victoriei, pe traseul Calea Victoriei - Bulevardul Dacia - strada Theodor Aman - strada General Berthelot - sediul Ministerului Educaţiei.

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că traficul rutier va fi restricţionat pe traseul marşului, pe prima bandă de circulaţie.

Mitingul din faţa sediul Ministerului Educaţiei se va încheia la ora 18:30. În timpul protestului de la Ministerul Educaţiei, începând de la ora 16:45 şi până la ora 18:30, traficul rutier va fi restricţionat total pe strada General Berthelot, între străzile Theodor Aman şi Luigi Cazzavilan.

Citeşte şi Revolta celor mai tineri dintre tineri: Studenții ies în stradă și cer 6 la sută din PIB pentru educație, elevii sunt în grevă japoneză