ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Radu Golban, doctor în economie, a afirmat că actuala criză din România este produsul bunăstării din Germania sau Franţa. Radu Golban a mai declarat că aceste ţări nu ar trebui să critice România.Economistul a făcut aceste declaraţii în cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV.

"Criza economică din România este un produs al bunăstării din Germania sau Franţa. Ţările care au profitat de România ar trebui să fie mai prudente în a da lecţii”, a spus Radu Golban la Realitatea TV.

Economistul a mai adăugat că nu trebuie denigrate instituţiile statului, pentru că astfel se pierde încrederea în statul de drept.

România trebuie să îndrăznească mai multă democraţie, mai puţine anchete, mai puţin DNA. Riscul astăzi în România este ca Parlamentul să-şi piardă ultimul respect. Instituţiile care există în statul român nu trebuie denigrate, pentru că astfel se pierde încrederea. Datorită suspendării lui Traian Băsescu de anul trecut nenumăraţi politicieni de mâna a doua au vorbit pentru prima dată în public”, a declarat Radu Golban la Realitatea TV.