ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


1-Q Sapro este un rapper care iese uşor din tipare, piesele lui având un pronunţat mesaj social şi civic.

[P] Cărarea Împărăției - Arsenie BOCA - comanda online

El este de părere că elevii ar trebui să înveţe religie la şcoală şi spune că părinţii care nu îşi doresc acest lucru ar trebui să facă cereri speciale, nu invers.

"Lăsaţi copiii să înveţe religie la şcoală! Ne puneţi să facem o cerere? Nici o problemă, facem o cerere. Deşi, între noi fie vorba, nu înţeleg de ce să strângi un milion de cereri de la cei care vor să înveţe copiii lor religie la şcoală, în loc să strângi zece mii de cereri de la cei care nu vor. Aţi mai distrus nişte copaci, ecologiştilor! Uită‑te‑n jurul tău. E o disperare maximă în a se pune toate tunurile pe tot ce înseamnă rădăcini. Credinţa e o rădăcină a acestui popor. Personal, nu vreau să vă spun ce fac eu în politically correctu’ lor. Cu ocazia asta, vă recomand o carte: Diavolul e politic corect, de Savatie Baştovoi", spus cântăreţul pentru Kamikaze.

1-Q Sapro a lansat recent o piesă cu un titlu sugestiv, "Lasă‑te de furat!"