ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Realizatorul TV Rareș Bogdan s-a prezentat joi la DNA, unde a anunțat că a dat în judecată postul de televiziune România TV și a precizat că nu a discutat cu Marian Vanghelie despre vreun dosar iar cu președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit numai în luna ianuarie a acestui an.

[P] Razboiul sfarsitului lumii - Mario Vargas Llosa - comanda online

''Nu am vorbit niciodată despre așa ceva. M-am întâlnit cu Marian Vanghelie ca și cu mulți politicieni, dar nu am vorbit despre așa ceva. (...) Am dat în judecată România TV. (...) Credeți că Vanghelie mai trebuie să fie dat în judecată și de unul care cunoaște? Nu dau în oameni care au deja probleme niciodată. (...) Cum să cer așa ceva (favoruri pentru Marian Vanghelie de la președintele Iohannis — n.r.)? Cine îl cunoaște pr Klaus Iohannis ... credeți că s-ar putea duce cineva cu așa ceva? Doar la emisiune, pe 22 ianuarie, m-am întâlnit cu Klaus Iohannis. Am stat de vorbă cu dânsul 5 minute înainte și 5 după, poate șapte minute înainte și șapte după, cu 20 de oameni de față. Nu am fost la Palatul Cotroceni. Mă bucur enorm că e președinte, pentru că altfel România era într-o situație extrem de complicată. Mă bucur că oamenii ăștia din spatele meu fac curățenie'', a spus Rareș Bogdan în fața sediului DNA, conform Agerpres.

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost interceptat de procurorii DNA în timp ce îi spunea unei persoane apropiate că poate interveni la Klaus Iohannis, prin intermediul unui realizator TV, pentru a-l ajuta cu dosarul penal, susținând că președintele are nevoie de el să facă majoritatea în Senat.