ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alegerea lui Donald Trump a fost un accident de parcurs al unui marș forțat pe care Stânga l-a declanșat în anii 1960. Pentru ca accidentul să nu se repete în 2022, Stânga încearcă să provoace un maximum de distrugeri într-un minimum de timp, pentru ca haosul să devină ireversibil. 

O analiză de Guy Millière în Dreuz, tradusă pentru cititorii ActiveNews.

Președinția impostorului Biden este un veritabil coșmar care se accentuează de la o zi la alta și care trebuie privit în față, fără a pleca ochii, fără a omite nici un detaliu.

Iar coșmarul nu privește doar Statele Unite: dat fiind statutul SUA pe planetă, el privește lumea întreagă și va avea impact pe toate cele cinci continente.

Toate instituțiile americane sunt afectate. Puterea executivă se află în mâinile unui bătrân senil, corupt, vicios, manipulat de stângiștii dușmănoși, iar femeia care îi poate succeda este ea însăși o stângistă incompetentă, care chicotește stupid ori de câte ori i se pune o întrebare pertinentă.

Puterea legislativă este deținută de șefii majorității Democrate din Camera Reprezentanților și din Senat, Nancy Pelosi și Chuck Schumer, preocupați să mintă într-un mod dezgustător și să facă să fie votate legi unele mai distrugătoare decât altele.

Puterea judecătorească are drept cheie de boltă o instituție (Curtea Supremă) care ar trebui să fie gardianul Constituției și al Declarației drepturilor omului, însă, deși are o majoritate alcătuită din judecători originaliști (despre care se presupune că ar trebui să respecte cu scrupulozitate textele fondatoare), a renunțat în cea mai mare parte la misiunea sa.

Activiști, nu judecători

Marea majoritate a judecătorilor federali au fost instalați în timpul lui Obama, nu au putut fi înlocuiți de Trump (sunt inamovibili) și nu ostenesc să dovedească faptul că sunt mai mult niște activiști de extremă stânga decât judecători demni de acest nume.

Judecătorii care nu sunt de extremă stânga sunt supuși presiunilor și amenințărilor.

Cele mai mari companii ale țării sunt conduse de indivizi care se supun puterii politice actuale, pentru că este mai profitabil pentru ele sau pentru că se tem de represalii ale „cancel culture”, cultura anihilării răspândită de extrema stângă.

Rămâne presa care nu s-a transformat în organ de propagandă, însă aceasta este în minoritate.

Partidul Republican însuși conține un număr suficient de mare de trădători și de lichele.

Poliția federală este condusă de un ins care este deopotrivă un trădător și o lichea și care a reușit să fie mai rău decât josnicul său predecesor.

Licheaua trădătoare din fruntea FBI

Se numește Christopher Wray și face să domnească teroarea, aranjând să fie arestați și întemnițați cei care au fost fotografiați la Washington, pe 6 ianuarie, ziua în care Donald Trump i-a chemat pe susținătorii săi să se adune în capitală și în care provocatorii au antrenat o sută de manifestanți să pătrundă în Capitoliu.

Niște oameni de treabă, care nu au agresat pe nimeni și care nu au nimic (sau aproape) să își reproșeze, sunt arestați în zorii zilei și azvârliți în pușcărie.

Iar Christopher Wray spune, la fel ca toți Democrații, că pericolul principal care amenință țara este „terorismul intern” venit din partea „extremei drepte” (a se citi: susținătorii lui Trump).

În acest timp, anarhiștii acționează nepedepsiți sau aproape în mai multe orașe, iar aceștia nu sunt membri ai „extremei drepte”, nu: ei sunt membri ai Antifa și ai Black Lives Matter, cele două brațe armate ale Partidului Democrat.

Poliția sub teroare

Polițiștii care lucrează în marile orașe conduse de Democrați sunt supuși fără încetare acuzațiilor de rasism din partea politicienilor Democrați și a presei, se confruntă cu dușmănia care decurge din acuzații și care îi face pe tot mai mulți infractori să reziste la arestări, ceea ce duce din ce în ce mai des la moartea polițiștilor (moarte de care nu se vorbește nicăieri – peste o sută de polițiști uciși din 20 ianuarie până acum)sau la moartea infractorilor (moarte despre care se vorbește peste tot și care îi bagă la închisoare pe polițiștii care nu fac altceva decât să își exercite meseria).

Drept urmare, polițiștii demisionează în masă. Iar numărul demisiilor a crescut considerabil după condamnarea lui Derek Chauvin la Minneapolis de către un juriu supus terorii gloatei.

Armata nu a scăpat nici ea neatinsă, dat fiind că ministrul Apărării, Lloyd Austin, a decretat că și ea este „măcinată de rasism” și de prezența în rândurile sale a „suprematiștilor albi” și dat fiind că aplică o politică menită să integreze transsexualii și femeile însărcinate în forțele combatante.

Catastrofă la graniță

Situația de la frontiera cu Mexicul este un cataclism provocat deliberat, care permite intrarea în țară a sute de mii de imigranți ilegali, a căror situație este legalizată aproape imediat și care beneficiază deîndată de alocații plătite de guvernul federal.

Veniturile cartelurilor drogurilor mexicane au sporit considerabil după 20 ianuarie, deoarece ele pretind mii de dolari pe cap pentru a trece frontiera americană candidații la imigrație ilegală, și folosesc fluxul de imigranți ilegali pentru a-și trece drogurile prin puncte de frontieră pe care „border patrols” au fost nevoite să le neglijeze pentru a se ocupa de cei care trec și pătrund în Statele Unite.

Copiii care trec singuri frontiera sunt ei înșiși de ordinul zecilor de mii, iar patrulele de frontieră îi înghesuie în locuri supraaglomerate.

Cum zicea Donald Trump, o țară care nu mai are frontiere nu mai este o țară, iar Statele Unite aproape că nu mai au frontiera de sud.

Ce urmărește Stânga

Decretele executive promulgate și legile votate după 20 ianuarie urmăresc obiective ușor de descifrat, a căror listă o prezint:

a)  Prăbușirea sectorului producției energetice americane cu scopul de a face să explodeze prețurile la energie și a face Statele Unite din nou dependente de țări care sunt adesea dușmanii săi:

b) Înmulțirea reglementărilor astfel încât economia americană să devină dependentă de autoritățile federale (pretextele ecologice sunt foarte utile acestui scop):

c)  Acordarea de contracte foarte bănoase marilor companii care participă la capitalismul de conivență (întreprinderi care îi susțin pe Democrați pentru a beneficia de contracte);

d) Creșterea impozitelor plătite de companiile mici și mijlocii, deja aflate în dificultate din cauza pandemiei și a noilor reglementări, astfel încât să ajungă în pragul sufocării și mai dependente de autoritățile federale, care pot atunci să le ofere „ajutoare” care le fac și mai dependente (marile companii care participă la capitalismul de conivență au filiale în străinătate și se pot sustrage majorărilor de impozite);

e)  Plasarea unui număr tot mai mare în postura de asistați, adică dependente și ele de autoritățile federale și acordarea acestora de cecuri lunare pentru a-i face să voteze cu deținătorii puterii, care dau cecurile;

f)   Plasarea populației sub un control tot mai mare;

g) Creșterea fără limită a masei monetare cu scopul de a crea inflație, de a distruge economiile și de a împiedica formarea capitalului;

h) Permiterea intrării a unui număr maxim de imigranți cu scopul de a le legaliza cât mai rapid situația și de a schimba structura populației americane, având astfel milioane de noi alegători Democrați de îndată ce dobândesc cetățenia;

i)    Ațâțarea tensiunilor rasiale și crearea unui climat de violență și nesiguranță (deteriorând astfel posibilitățile de menținere a ordinii);

j)    Implantarea într-un număr cât mai mare de capete, încă din școală, a urii față de Statele Unite și față de civilizația occidentală;

k) Ducerea unei politici de defetism activ față de dușmanii Statelor Unite (Iran, China);

l)    Exacerbarea climatului de teroare intelectuală ce decurge din „cancel culture” pentru a sufoca libertatea de exprimare.

Nimic din toate aceste nu este explicat în presa mare europeană, populată în majoritatea ei cu ziariști pe cât de părtinitori pe atât de dezinformatori.

Două secole și jumătate – tabula rasa

Scopul celor care exercită puterea în Statele Unite este de a face tabula rasa la tot ce a reprezentat această țară de două secole și jumătate, de a încerca să facă din Partidul Democrat un partid unic conducător al unei țări trecute la un regim autoritar, în interiorul căreia puterea politică și economică să se afle în mâinile unei nomenclaturi care să conducă o populație aflată în poziție de supunere.

Ceea ce se petrece acum este rezultatul unei acțiuni pe termen lung, declanșată în anii 1960 de către „noua stângă” americană neo-comunistă.

Acțiunea se bazează pe ideile unui comunist italian din anii 1930, Antonio Gramsci, și pe cele ale unor filosofi stângiști, în frunte cu germanul Herbert Marcuse, teoretician al „refuzului a tot ceea ce există” și al principalilor „gânditori” ai ceea ce este numită în Statele Unite „French Theory”, Jacques Derrida și Michel Foucault.

„Noua stângă” a încercat astfel să infiltreze cu ideile sale toate sectoarele societății, începând cu sectorul educației, iar această infiltrare s-a produs.

Scopul infiltrării era de a provoca prăbușirea lumii vechi, de a lua puterea pe ruinele ei și de a construi o lume nouă, „socialistă”.

Prăbușirea este aproape să se producă.

Obama și China

Celelalte modele socialiste fiind și ele prăbușite, nu a rămas timp de ani de zile nici un alt model de lume la care să se facă referire. Apoi, acum vreo zece ani, modelul chinez a început să fascineze stânga americană și i-a sedus și pe marii antreprenori de pe planetă, adepți ai capitalismului de conivență, cum sunt cei care se reunesc la Davos sau cei care au început să susțină Partidul Democrat.

Acțiunea demarată în anii 1960 a dus la instalarea la putere a lui Barack Obama timp de opt ani (2008-2016). Iar Obama a finalizat acțiunea de infiltrare, a întărit legăturile care fac capitalismul de conivență să fie pro-Democrat, și a întărit și legăturile capitalismului de conivență american cu China.

Accidentul Trump

Alegerea lui Donald Trump a fost un eveniment neprevăzut, iar stânga americană a dus împotriva unui om care a început să redreseze situația un război total.

Acesta a avut ca rezultat doi ani de anchetă falsificată a marelui inchizitor Mueller, o procedură de impeachment anticonstituțională, apoi niște alegeri frauduloase pe 3 noiembrie 2020 și instalarea la putere a impostorului Biden.

Stânga americană acționează astăzi cu o furie distructivă înmiită. Nu mai are nici o reținere și nici un fel de scrupule (faptul că a ales să instaleze la Casa Albă un ins senil, foarte corupt și cumpărat de China o arată cu asupră de măsură).

Singura speranță care mai rămâne și care mai poate salva încă libertatea de a întreprinde, de a gândi, de a alege, democrația și statul de drept în Statele Unite este o victorie a Republicanilor trumpiști în alegerile de la jumătatea mandatului, din noiembrie 2022.

Speranța 2022

Dacă Republicanii trumpiști redobândesc majoritatea Camerei Reprezentanților și a Senatului, nu vor putea acționa pentru a repara daunele produse de stânga, însă vor putea acționa într-o suficient de mare măsură stânga să facă mai mult rău – și încă nu peste tot și nici în toate domeniile (politica externă este de competența președintelui).

Dacă Republicanii trumpiști redobândesc majoritatea în Camera Reprezentanților și în Senat, aceasta va însemna că fraudele nu se vor mai putea repeta, iar o revenire a lui Trump în 2024 va fi foarte posibilă (sau, dacă Trump va renunța la candidatură, fără îndoială a lui Ron de Santis).

Deoarece stânga americană se teme foarte tare de această victorie în 2022, ea face eforturi pentru a provoca un maximum de distrugeri într-un minimum de timp și încearcă să provoace un haos ireversibil.

Pentru că se teme de această eventualitate, ea încearcă să legalizeze fraudele prin legea HR1, să distrugă colegiul electoral (sistemul electoral folosit pentru alegerea Președintelui) și Curtea Supremă (căreia stânga dorește să-i adauge patru judecători suplimentari de stânga, gata să calce și mai tare în picioare Constituția) și să adauge două state (Washington DC și Porto Rico) celor cincizeci de state existente.

Pentru că se teme de această eventualitate, stânga a falsificat cifrele recensământului, pentru a ascunde faptul că populația fuge din statele Democrate și se mută în statele Republicane (recensământul permite determinarea numărului de reprezentanți per stat, iar în urma acestei mișcări de mase, Texasul ar trebui să obțină trei reprezentanți în plus, Florida doi, Arizona unul – în schimb, cifrele falsificate fac ca Texasul să obțină doar doi reprezentanți în plus, Florida unul singur și Arizona nici unul).

Bătălia a început

Pentru că știe că nu doar țara este în joc, ci existența întregii lumi libere, Donald Trump se pregătește de bătălie, la fel ca și cei care îl urmează.

Pentru că bătălia trebuie să înceapă prin sublinierea fraudelor din 3 noiembrie, care fac din Joe Biden un președinte ilegitim, oameni curajoși au început bătălia încă de acum.

Examinarea rezultatelor din 3 noiembrie a început în Arizona, în Maricopa, districtul cel mai populat al statului, cel în care au avut loc fraude masive și care trebuie scoase la lumină într-un mod cât mai convingător.

Democrații trimit zeci de avocați pentru a încerca să oprească aceste operațiuni.

În momentul la care scriu, operațiunile continuă.

Este crucial să continue.