ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joi, fundaşul Răzvan Raţ, care era incert pentru meciul cu Irlanda de Nord din cauza unei accidentări la aductori, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că este refăcut şi va putea evolua în partida contând pentru etapa a patra a grupei F a preliminariilor Euro-2016, informează mediafax.ro.

Livrare gratuita in 24 de ore!

"Nu pot să ştiu acum dacă o să joc 90 de minute, cred că niciunul dintre jucători când intră nu ştie asta, însă la momentul acesta sunt bine. Nu mai simt nicio durere la locul accidentat. Totul merge conform planului. Sunt pe drumul cel bun. La momentul ăsta sunt refăcut", a spus Raţ.

Selecţionerul Anghel Iordănescu s-a declarat bucuros de faptul că Raţ va putea evolua. "Am fost preocupat de starea lui Răzvan, de accidentarea lui, pentru că până acum a avut un program special de antrenament. Mă bucur că este bine. Era prea mult să îl pierdem şi pe căpitanul echipei naţionale", a afirmat Iordănescu.