ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La sediul Protoieriei Sector 5 Capitală a avut loc ieri o acţiune socială, în cadrul căreia 50 de copii din familii nevoiaşe au primit, la început de an şcolar, câte un ghiozdan cu rechizite şcolare, scrie Ziarul Lumina.


Pentru cei mici acest ajutor a fost binevenit pentru că pot merge la şcoală acum cu toate cele necesare desfăşurării activităţii educative. Proiectul social iniţiat de Protoieria Sector 5 Capitală la început de an şcolar s-a numit „Sună clopoţelul!“. Valoarea produselor înmânate celor mici a fost de 3.000 de lei.


Ghiozdanele au fost dăruite ieri elevilor sau părinţilor acestora, pentru că unii dintre cei mici erau deja la şcoală, de către  Violeta Emanuela Barac, asistent social la Protoieria Sector 5 Capitală. Copiii care au primit ieri ajutoare sunt implicaţi în mai multe activităţi desfăşurate de protoierie.

  • Proiectul „Sună clopoţelul!” a fost sprijinit şi de Primăria Sectorului 5 Capitală. Obiectivul proiectului este prevenirea abandonului şcolar şi menţinerea în educaţie a 50 de copii care provin din familii cu risc social.