ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul mobilier, doi asociati in varsta de 33 si 34 de ani s-au hotarat in urma cu 3 ani sa-si infiinteze propria firma. Expert Mobilier Art are sediul in Bucuresti si pune la dispoziția consumatorilor, la comandă și în serie, orice tip de mobilier,realizat din diverse materiale cum ar fi, pal melaminat, mdf melaminat, mdf vopsit, mdf înfoliat, lemn masiv. Toate acestea la prețuri de producator, oferind o calitate ridicată.

Saptamanile indragostitilor: 2-15 februarie. Toate ofertele

CITEŞTE ŞI Recomandări de firme româneşti: SC Consulting SW SRL

Pornind de la investiție de 10.000 lei, antreprenorii au ajuns să obtina un profit anual de 50.000 lei
Punctele tari ale societatii sunt, asa cum declara cei doi asociati: seriozitate, punctualitate, calitate, funcționalitate, bun simț, bun gust și nu apelează niciodată la trucuri sau minciuni.

Planurile de viitor ale societatii includ realizarea unui magazin de prezentare si accesarea unor fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea societatii.

Detalii suplimentare precum si datele de contact pot fi gasite pe www.ratingfirme.ro - platforma firmelor recomandate!