ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Regele Mihai I și-a serbat public ziua de naștere, odată cu ziua sa de nume, a Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil. Este ziua Porților deschise la Palatul Elisabeta.

Numeroşi admiratori ai Regelui Mihai I au răspuns afirmativ invitaţiei Familiei Regale de a veni la Palatul Elisabeta pentru a-l felicita pe Rege, atât cu ocazia zilei de naştere, cât şi cu ocazia onomasticii.

Regele Mihai I şi-a făcut apariţia la balconul Palatului Elisabeta la ora 11:10, fiind însoţit de Principesa Moştenitoare Margareta, Principele Radu şi Principele Nicolae.

Apariţia Regelui Mihai I la balconul Palatului Elisabeta a atras aplauzele prelungite ale mulţimii care a umplut grădina reşedinţei Familiei Regale.

Oamenii au strigat "Monarhia salvează România" şi "Regele Mihai", fluturând steguleţe tricolore în cinstea Familiei Regale.

Casa Regală a organizat o serie de evenimente dedicate aniversării a 92 de ani a Regelui Mihai.


Majestatea Sa le-a oferit joi politicienilor un prânz festiv, la Palatul Elisabeta. La masă, în dreapta regelui a stat premierul Victor Ponta, iar în stânga reprezentantul Republicii Moldova, primarul Chişinăului. Marţi, Majestatea Sa a oferit un dejun aniversar la Palatul Elisabeta, când invitaţi au fost apropiaţi ai Casei Regale. Regele Mihai a apărut în public prima oară, anul acesta, la Palatul Elisabeta, în data de 4 noiembrie.

Regele Mihai I a împlinit 92 de ani pe 25 octombrie, iar în ziua Sfinţilor Mihail şi Gavriil îşi sărbătoreşte public ziua de naştere, împreună cu cea onomastică.