ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În fiecare dimineaţă, ACTIVENEWS îţi prezintă cele mai importante titluri din presă:

Greii fotbalului românesc ar putea scăpa luni de acuzaţii prin prescriere

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti discută azi un nou termen în dosarul "Transferurilor", în care opt grei din fotbalul românesc sunt judecaţi pentru fapte de corupţie în legătură cu transferul mai multor jucători în străinătate, Instanţa putând constata prescrierea faptelor, conform Adevarul

Ucraineanul care a încercat să deturneze un avion turcesc la Soci, inculpat la Istanbul

Un ucrainean care a încercat vineri seara să deturneze un avion turcesc către Soci (Rusia) a fost inculpat duminică, de către un tribunal din Istanbul, şi plasat în detenţie preventivă, anunţă Gandul.

Al doilea exportator de carne de pasăre ca mărime, Avicola Crevedia, a intrat în insolvenţă

Compania Avicola Crevedia, cu afaceri de 86 de milioane de euro în 2012, parte a grupului Agroli controlat de libanezul Rami Ghaziri, a intrat în insolvenţă la cererea Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea. Procesatorul avea la sfârşitul anului 2012 565 de angajaţi şi datorii totale de aproximativ 50 de milioane de euro, informează ZF.

Producţia modelului chinezesc Voleex C10, oprită definitiv

Producătorul auto chinez Great Wall, care în parteneriat cu Litex Motors asamblează maşini în Bulgaria, lângă Loveci, a anunţat că de pe liniile de asamblare ale uzinei bulgare nu va mai ieşi hatchback-ul Voleex C10, producţia fiind oprită definitiv, relatează Economica.net

Emil Boc s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară

Duminică, la Cluj, Primarul Emil Boc a anunţat că a acceptat să facă parte din Fundaţia Mişcarea Populară, susţinând că, după părerea sa, poate avea o contribuţie la unificarea dreptei, potrivit Cronica Română.

Coreea de Nord a anulat vizita unui emisar american la Phenian

Statele Unite a dezaprobat duminică seara anularea de către Coreea de Nord a vizitei unui emisar american care urma să acţioneze în vederea eliberării unui cetăţean american, Kenneth Bae, deţinut de către Phenian din noiembrie 2012, conform Cronica Română.

Elveţia: Rezultatul final al referendumului, 50,3% dintre elveţieni au spus "da" limitării imigraţiei

Ministrul justitiei, Simonetta Sommaruga, după anunţarea rezultatului final al consultării populare, a declarat că Guvernul de la Berna va aplica rapid decizia luată prin referendum duminică, prin votul a 50,3% dintre elveţieni, de limitare a imigraţiei în masă, scrie Hotnews.