ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


* Reputatul jurnalist sportiv Ovidiu Ioanițoaia tratează subiectul controversat în care Zoltan Kovacs l-ar fi jignit pe Ianis Hagi, scriind în gsp.ro: „Pentru final, aș avea o rugăminte la Kovac și la Burleanu: să nu ne mai împuie capul și să ne ia de guguștiuci că ne confundă! Chiar nu înghițim orice minciună, orice balivernă“.

* Și Florin Răducioiu comentează același subiect, de data aceasta pentru sportnews.ro, declarând: „Am înnebunit cu toții! (...) Cred că e vorba despre o neînțelegere totală“.

* Simona Halep (3 WTA) a învins-o pe americanca Sloane Stephens (45 WTA), în noaptea dintre miercuri spre joi, și s-a calificat în semifinalele de la Miami Open, acolo unde va întâlni liderul Serena Williams. În sferturile de finală, românca s-a impus cu 6-1, 7-5. La rândul ei, cea mai bună jucătoare din ierarhia mondială a tenisului feminin a câștigat partida cu nemțoaica Sabine Lisicki (21 WTA).

[P] Eu sunt Zlatan – comanda online

* Perechea formată din românca Monica Niculescu și rusoaica Alexandra Panova a fost eliminată din sferturile probei de dublu de la Miami Open, miercuri, fiind învinse cu 3-6, 5-7, de cehoaicele Andrea Hlaváčková și Lucie Hradecká.

* FCSB și Petrolul Ploiești vor disputa returul celei de-a doua semifinale din Cupa României, în prima manșă înregistrându-se un rezultat de egalitate, 1-1. Partida se va juca începând cu ora 21.30, iar învingătoarea va întâlni Universitatea Cluj, formație care a trecut de CFR Cluj.

* În urmă cu o zi, fotbalul românesc a fost marcat de o veste tragică, după ce unul dintre cei mai de seamă arbitri români, Nicolae Rainea a murit la vârsta de 81 de ani. De altfel, prosport.ro i-a dedicat un editorial fostului „fluieraș“, într-un articol semnat de Mihai Ciucă.