ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În fiecare dimineaţă, ActiveNews.ro îţi prezintă cele mai importante titluri din presă:

Monica Iacob Ridzi ar putea afla azi prima sentinţă în dosarul de corupţie

Luni, magistraţii Curţii Supreme ar putea da o primă sentinţă în dosarul în care Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului, este acuzată de abuz în serviciu contra intereselor publice, informează Adevarul.

Dragnea vrea stare de alertă în Buzău, Brăila şi Vrancea. Codul portocaliu restrâns la 8 judeţe

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că luni dimineaţă îi va propune premierului Victor Ponta decretarea stării de alertă în judeţele Buzău, Brăila şi Vrancea, care au fost timp de şase ore sub cod roşu de viscol, relatează Cotidianul.

Oprescu: În adăposturile Capitalei se află 520 de persoane şi alte 46 sunt monitorizate în stradă

Primarul Capitalei a declarat că în cele trei adăposturi municipale se află 520 de persoane, iar trei echipe mobile ale Direcţiei de Asistenţă Socială monitorizează la intervale regulate alte 46 de persoane adulte care au refuzat adăpostirea, anunţă Gandul.

Vodafone schimbă din nou şeful operaţiunilor de la Bucureşti

Spaniolul Iñaki Berroeta, care a preluat în decembrie 2010 funcţia de CEO al subsidiarei locale a operatorului de telefonie mobilă Vodafone a fost numit începând cu data de 1 martie în funcţia de CEO al Vodafone Hutchison Australia, titrează Ziarul financiar.

Echipele de intervenţie au reuşit să ajungă la gravida din Robeasca

Echipele de intervenţie care s-au deplasat spre localitatea buzoiană Robeasca pentru a prelua o gravidă care necesita cezariană şi nu putea ajunge la spital din cauza drumurilor blocate de zăpadă au reuşit să ajungă la aceasta, ea fiind dusă la spitalul din Făurei, informează Mediafax.

Ucraina: Manifestanţii au ocupat Ministerul Justiţiei

Potrivit unui corespondent al agenției France Presse, aflat la fața locului, mai multe zeci de manifestanţi au ocupat Ministerul Justiţiei, în centrul Kievului, fără să întâmpine rezistenţă, conform Agerpres.

Există şoferi care au plecat la drum fără anvelope de iarnă

Sâmbătă şi duminică, poliţiştii au aplicat 607 amenzi, în cadrul acţiunilor în trafic, dintre care 40 pentru lipsa echipării autovehiculelor cu anvelope de iarnă şi şapte administratorilor de drumuri, informează Capital.

Conducerea CSM se întâlneşte cu reprezentanţii Ambasadei SUA

Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Adrian Bordea, şi vicepreşedintele CSM, Gheorghe Muscalu, se întâlnesc luni cu reprezentanţii Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, relatează Economica.net

Val de solicitări la ambulanţă, în ultimele 24 de ore

Managerul SABI, Alice Grasu, a declarat că sâmbătă şi duminică s-au înregistrat peste 1.000 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI), 533 fiind urgenţe, informează Cronica Romana.