ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cincisprezece proprietari de pensiuni din Delta Dunării au intrat, de marţi, în circuitul turistic al companiei TUI Travel, unul dintre giganţii turismului internaţional, care operează în 180 de ţări şi care are peste 30 de milioane de de clienţi anual şi o cifră anuală de afaceri de peste 19 miliarde de euro. Biroul de turism se va deschide la începutul lunii decembrie, la Bruxelles, la Casa de Cultură Româno-Belgiană, odată cu inaugurarea postului de radio pentru diasporă susţinut de Societatea Română de Radiodifuziune.

Pe de altă parte, oficialii Asociaţiei Patronatului în Turismul din Delta Dunării şi-au exprimat speranţa ca autorităţile locale din judeţul Tulcea să dezvolte şi "serviciile conexe", inclusiv modernizarea Aeroportului Tulcea "Delta Dunării", pentru a facilita accesul turiştilor în zonă.

România nu mai avea de 7 ani un birou de promovare a turismului autohton în Belgia.

Potrivit datelor Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Rezervaţia Biosferei Delta Dunării şi Constanţa au înregistrat anul acesta o creştere cu 30% a numărului de turişti faţă de cel de anul trecut, aspect datorat şi faptului că municipiul Constanţa a redevenit anul acesta port de îmbarcare pentru navele de croazieră fluvială.