ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comedia poliţistă "Un poliţist şi jumătate/ Ride Along", de Tim Story, debutează pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 41,2 milioane de dolari.

În noua producţie a regizorului Tim Story, care a realizat comedia "Poartă-te ca o doamnă, gândeşte ca un bărbat/ Think Like a Man" (2012), un tip căruia-i turuie gura încontinuu (Kevin Hart) ţine neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un poliţist căruia-i sare ţandăra foarte uşor (Ice Cube).

O dată ce acesta acceptă să fie însoţit de viitorul lui cumnat, cel din urmă se vede nevoit să facă tot posibilul să supravieţuiască în cele mai nebuneşti 24 de ore din viaţa lui.

De asemenea, în filmul "Ride Along", care va fi lansat pe marile ecrane din România pe 24 ianuarie, joacă şi actorul Dragoş Bucur.