ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România - Irlanda de Nord. Bogdan Stancu sau Claudiu Keşeru? Aceasta este cea mai mare dilemă a selecţionerului înaintea meciului cu Irlanda de Nord. Gheorghe Hagi vine cu o propunere: „Amândoi în atac şi Sânmărtean în spatele lor”.

De partea cealaltă, Irlanda de Nord este lider în grupa F, dar nu se consideră favorită în confruntarea cu tricolorii. „România este cea mai puternică echipă din grupă. Ne aşteaptă cel mai greu meci de până acum”, au spus oamenii lui Michael O'Neill înainte de partida de pe Arena Naţională.

Nord-irlandezii au numai cuvinte de laudă la adresa tricolorilor. Îi consideră pe oamenii lui Anghel Iordănescu adversari mai tari decât ungurii sau grecii.


Sincer să fiu, noi avem impresia că România este cea mai puternică echipă din această grupă. I-am studiat, ne-am uitat la meciurile lor. Cred că va fi cel mai greu meci de până acum, dar avem încredere în şansa noastră”, a spus Gareth McAuley, West Brom, citat de digi24.ro.

 Selecţionerul irlandezilor a descoperit care sunt cei mai periculoşi tricolori.


„Am fost impresionat de Sânmărtean. Un jucător excelent, un pasator foarte bun. Nu cred că va mai exista vreodată un nou Hagi, dar sunt conştient de cât de periculoşi pot fi jucători ca Sânmărtean, Chipciu, Torje, Raţ sau Maxim”.


Gheorghe Hagi îi dă sfaturi lui Anghel Iordănescu. El ar miza pe o formulă cu doi atacanți în meciul cu Irlanda de Nord. În lipsa lui Ciprian Marica, Bogdan Stancu și Claudiu Keșeru au rămas cei mai importanți jucători din linia ofensivă.


„Eu cred că soluția cea ma bună e să-i folosești pe amândoi. Amândoi sunt importanți, nu contează cine începe, important e cum terminăm”, a spus Gheorghe Hagi.