ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Naționala de minifotbal a României a debutat cu o victorie la prima ediție a Cupei Mondiale, ce are loc în SUA. Tricolorii au învins cu 21-0 naţionala Indiei, într-un meci ce a avut loc la Allen (Texas), în Grupa B a competiției.

[P] Razboiul sfarsitului lumii - Mario Vargas Llosa - comanda online

Marcatorii echipei noastre au fost Nicolae Constândana, Adrian Călugăreanu (2 goluri), Cosmin Crăciun (4), Mircea Popa (2), Gabriel Tănase (4), Alin Iacob (2), Toma Vincene (2), Răzvan Radu, Radu Burciu, Miroslav Nicolin și Iulian Apostol. Cel mai bun pasator al formației noastre a fost Radu Burciu, cu 4 "assist"-uri, potrivit site-ului oficial al Federației Române de Minifotbal.

În celălalt meci al grupei, Mexicul a învins Germania cu 9-1.

Naționala României a cucerit, pe 30 noiembrie anul trecut, al cincilea său titlu european consecutiv la minifotbal, după ce a învins Slovenia cu scorul de 1-0 (0-0), în finala miniEURO 2014, la Herceg Novi (Muntenegru). România a câștigat toate cele cinci ediții ale Campionatului European: Slovacia (2010), Tulcea (2011), Chișinău (2012), Grecia (2013) și Herceg Novi (2014).