ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Toate înțelegerile se fac acum peste capul României: cu SUA care nu mai găsește în Germania și în UE un partener (majoritatea "liderilor" și-au arătat disprețul față de noul președinte, unii chiar și după ce a câștigat alegerile) și migrează ca interes spre zona Pacificului, dând semne de dezgheț cu Rusia; cu Ungaria, punte de legătură între SUA și Rusia; cu grupul de la Vișegrad, care începe să se rupă de o Germanie ca un elefant senil ce merge spre cimitir; cu Turcia, o mare putere zonală, pentru care nu mai există România și care, mai nou, are o relație privilegiată cu Rusia, ambele dominând Marea Neagră; cu Germania doldora de emigranți musulmani, care amușinează la o Europă în care vor fi doi poli de putere, ea și Rusia, și care speră că își vor împărți amical sferele de influență; cu Franța care nădăjduiește și ea la un parteneriat cu Rusia, la care externele lor nu au renunțat niciodată; cu Rep. Moldova care refuză Bruxelles-ul (UE) și preferă Moscova, care UE este în degringoladă, iar dacă va continua - destul de puțin probabil, cred eu - va avea două clase: cei puternici, care vor lua deciziile în conclav, și gloabele bune pentru forță de muncă ieftină, ce oferă o mare piață de desfacere.

România nu mai există pe hartă la ora asta, e într-o zona de ceață, în care Sistemul vrea să-și conserve puterea din ultimii ani și orchestrează lovituri de stat "acoperite" de demonstrații.

Marii strategi ai României, care au pus absolut toate ouăle în cuibul de lângă Ikea, toți băieții cu stele și cu aer superior, s-au trezit, după victoria lui Trump, cu ochii-n soare. Lumea e toată altfel, iar SUA începe să își facă ordine în curte, după dezastrul lăsat în urmă de regimul Obama.

Uitați-va la RealitateaTV, unde vag acoperiții Iulian Fota, Iulian Chifu, C. Diaconescu ejusdem farinae îl batjocoreau pe Trump zi de zi înainte de alegeri. Toți gradați și experți în geopolitică. Care este răspunsul lor la aceste schimbări totale în Europa, SUA și în lume? Răspunsul lor, al SRI-ului, așa cum a răbufnit Iulian Fota, Director al Academiei Naționale de Informații, este război total împotriva PSD! Adică a celor care au câștigat alegerile. Dacă tot avem, proporțional, serviciile secrete cele mai mari din NATO, ele trebuie să muncească. Se respiră adânc aerul mesianic al Salvării Naționale!

Și nu numai: nu mai știu care fanatic închipuit dintre ei spunea că România a ajuns, într-o mare de "iliberalism" (traduc: de țări care refuză strategiile neoliberale globaliste și își pun în prim-plan suveranitatea și independența), să devină un exportator de progresism (adica de flacără a revoluției globaliste) - prin exemplul tefeliștilor din Piața Victoriei - în toată Europa!

Ăștia dau direcțiile de forță în România - de fapt de faliment absolut -, având în Johannis un executant tălâmb cu zâmbet de șenilă!

În loc să forțăm ușile de la Casa Albă și să deschidem geamurile din camera neaerisită cu Rusia (ambele puteri conservatoare astăzi), noi încercăm să dăm foc la lemnăria din propria casă și să propunem acest model năuc întregii lumi! Pentru că Germania nu ne vrea implicați în noile reașezări din tectonica europeană, ne condamnăm singuri la "neființă".

Voi pricepeți că acești imbecili din servicii vor da foc României doar ca să-și păstreze iluzia că țara mai contează în contextul zonal; că devenim irelevanți doar pentru că niște retarzi, cu tot cu oficinele lor de televiziuni de doi lei și hoitnews-uri, bazându-se pe o stradă plină de votanți USR bine canalizați, cred că ei pot salva ceva de care toate țările au început să se dezbare, iar unda de șoc a contrarevoluției conservatoare din SUA nu-i abate de la planul lor de revoluționari acefali folosiți de marile puteri împotriva noastră?

Eu cred că toată lumea se întreabă îngrijorată: Ce se petrece, de fapt, în România?

Într-un interviu de zilele trecute din "Adevărul", ambasadorul rus își ascundea cu greu ironia perplexă pentru ce se întâmplă în țara noastră, după un an de guvernare Cioloș în care "nu s-a întâmplat nimic" (asta o spune tot corpul diplomatic străin). Se așteptau alegerile, ca să aibă toată lumea un interlocutor valabil.

Finalmente, alegerile au fost câștigate cu o majoritate confortabilă, care ar fi trebuit să dea țării stabilitate (în rău, în bine, nu discutăm pe temei de partizanate politice).

Ei bine, nu! Pretextând machiaverlâcul a două OUG-uri, România devine un stat neguvernabil, un soi de simili-dictatură sud-americană sau centrafricană, în care Binomul și ONG-urile Soros fac legea, singura lor grijă atavică fiind conservarea PUTERII. Atât! Asta pe un fond de retard globalist perfect inoculat în presă și în toate zonele de forță, în ministerul de externe etc, și pe o criză realizată de contraselecția din Sistem. Valoarea experților și a aparatului sub Ceaușescu era incomparabilă cu cea a guguștiucilor de astăzi.

Suferim sub o dictatură a mediocrității în tot sistemul, inclusiv în partide, care nu poate duce, așa cum am mai atras atenția, decât la implozia țării pe model iugoslav. Dar care poate să convină la toată lumea, până la urmă: și Ungariei, și Austriei, și Rusiei, și Germaniei, în posibila indiferență a SUA care vrea parteneri autentici de dialog și căreia nu-i plac luzării, nu are ce să facă cu ei.
Nu există altă finalitate, din păcate, în acest moment.

Cum spuneam, regimul Obama își trăiește ultimele clipe la București, în cea mai insalubră colonie globalistă a lumii.

Bine, dar noi ce vină avem că Sistemul este condus de fantaști oligofreni încremeniți în feeriile lor antidemocratice? Asta în timp ce România are cea mai mare migrație din lume, după Siria, aflată în război de ani mulți.

Dar stârvurilor care apar la televiziune, seară de seară, asta nu le spune absolut nimic.