ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul condus de Victor Ponta pare să aplice cu succes reţeta rotaţiei cadrelor. Un fost ministru, remaniat la sfărşitul anului trecut, a fost numit recent într-o funcţie de secretar de stat.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Bogdan Stanoevici, fostul ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni, considerat unul dintre principalii vinovaţi pentru dezastrul de la votul din Diaspora de la alegerile prezidenţiale, este mai noi secretar de stat in Ministerul Culturii.

"Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Bogdan Dragoș Aureliu Marian Stanoevici se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii", se arată într-o decizie publicată vineri în Monitorul Oficial.

În calitatea sa de ministru, Stanoevici susţinea că votul din Diaspora a fost blocat de grupuri de simpatizanţi ai lui Klaus Iohannis.

"Am văzut imagini luate de diferite persoane la Viena şi este evident că este vorba despre o provocare organizată de persoane necunoscute. Vom afla despre cine este vorba. Am primit şi un raport din partea Ambasadei României la Viena. Au existat foarte multe situaţii în care votul românilor a fost obstrucţionat din exterior. Avem rapoarte care ne-au parvenit deja din Viena, urmând să sosească şi cele din Paris şi din Londra. Ştim că în mod voluntar grupuri de oameni au încercat să blocheze accesul la vot al românilor care se aflau acolo, indiferent de opţiunea lor. Ceea ce ştim este că grupurile care au procedat astfel fac parte din păcate din grupurile de fideli ai ACL, ai d-lui Iohannis, sau ai PDL, sau ai PNL", spunea Stanoevici pe 5 noiembrie 2014.